torstai 31. maaliskuuta 2011

Siivousbuumin hillintää.

Käden venäyttämisen muodossa nimittäin. Eilen vedetyt kohtalaisen komeat rempulat Tokmannin parkkipaikalla aiheuttivat käden venähtämisen, joten kaappien siivous -eihän se toki mahdotonta olisi yhdelläkään kädellä- saa nyt jäädä hetkeksi. Lähdin suoraan miehen kyydillä tk:lle ja olin ihan varma, että murtunuthan tuo ranne on. Onneksi ei ole; kiittäisinkö tästä nyt sitten raskaus aikana iskenyttä piimänjuontihinkuani. En myöskään lyönyt päätäni tai satuttanut selkääni ja mikä tärkeintä vatsa ei ottanut osumaa. Lääkäri kuitenkin tutki vatsan ja sydänäänet kaiken varalta, löytämättä kuitenkaan mitään vikaa. Erityistä tarkkailua käski suorittamaan jos alkaa koskea johonkin mihin ei ennen ole koskenut tai lapsi lopettaa liikkumisen. Onneksi kuitenkin kaikki tuntuu ihan normaalille kättä lukuunottamatta. Onneksi sain vain lastan käteeni, jota ei kuulema ole pakko pitää jos kokee pärjäävänsä ilman; tällakin hetkellä olen ilman, mutta pitää se taas myöhemmin laittaa paikalleen, etten tule rasittaneeksi kättä liikaa.

Tulin siihen tulokseen, että eilinen siivousvillitykseni johtui ylimääräisestä energialatauksesta, jonka aiheutti siskon luona viettämäni hemmotteluloma. Siskoon on iskenyt lievä "purkkibuumi", jonka myötä pääsin testeriksi useilla voiteille, hoidoille ja geeleille. Yliannostusta en kuitenkaan saanut ja kotiin tullessa oli ihanan rento ja hemmoteltu olo. Reissussa valelin siis itse itseäni suihkussa kaikella ihanan tuoksuisella, sisko hoiti käteni kuntoon ja laittoi jalkarasvaakin, meikkasi ja naamioi ja näiden lisäksi sain vielä kosmetologinkin kätten kosketuksen kasvoihini ja jalkoihini. Hemmotusta oli siis yllinkyllin; olisipa ihanaa jos olisi joku kotihoitaja, itse kun olen melko laiska laittamaan edes käsirasvaa.

Eilisen tärähdyksen pelästyttämänä taidan todellakin pistää sairaalakassin kasaan ihan kohta. Tuntuu, että vatsa valahti jotenkin alaspäin, mutta saatan vain kuvitella. Varmempi pakata kuitenkin kassi jo nyt, että se on sitten valmiina jos tulee kiire lähtö. Meiltä on synnytyssairaalaan kuitenkin reilu 70km matka ajettavana, sekin ottaa aikansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti