keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Etiäinen.

Jos minusta tuntuu sille, että lapsi syntyy etuajassa, niin syntyykö se? Hirveän vahva tunne ennenaikaisesta synnytyksestä ja se vain voimistuu päivä päivältä. Eilen jo melkein pakkasin sairaalakassin, tänään jää varmaan se 'melkein'-kortti käyttämättä ja tosiaan pistän nyssäkän kasaan äkkilähtöä odottelemaan. Kaikki tämä voi myös johtua siitä etten enää millään malttaisi odottaa. Vauvamahakin tuntuu niin valtavan suurelle, että kai siellä ainakin 5 kiloinen asukki on. Tähän etuaikaisuuden vahvaan tunteeseen myös varmaan liittyy tämän aamua vallassa ollut hinku siivota joka kaappi, joka tästä torpasta löytyy. Olen kuskannut tavaroita ja järjestellyt niitä, loninut ja heittänyt menemään; olen kyllä saanut lisää tilaakin ilmestymään kuin tyhjästä - tosin kohta olen kaiken aikaansaamani tyhjän tilan myös täyttänyt. Onneksi kohta sentään pääsen hierojalle, että jää jotain tekemistä vielä huomisellekkin.

2 kommenttia:

  1. Kyllähän se sairaalakassi kannattaa varmuuden vuoksi pakata, vaikkei lähtöä ihan vielä tulisikaan. Olo on jo varmasti malttamaton. Itselläni eivät etiäiset ole "toimineet" synnytyksien ajankohtia arvaillessa, mutta toivotaan, että sinulle kävisi toisin:)

    VastaaPoista
  2. Minäkin kuvittelin, että etuajassahan tuo nyytti maailmaan puskee. Ei puskenut vaikka mylläsin koko talon hammasharjan kanssa puhtaaksi pihaa myöten.

    VastaaPoista