sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Minne ne oikein häviää..

Vielä joudun sen verran naputtamaan, että ihmettelen tännekkin päivien kulumista. Minne hiiteen ne häviää? 2 päivää töitä ja 40 päivää laskettuun. jestas sentään. Pitää varmaan oikeasti alkaa kohta jo sairaalakassia katselemaan. Tosin veikkaisin, että päivät muuttuvat melko pitkiksi kun jään kotiin ja mies käy töissä. Kertokaas kokeneet; hidastuuko päivien kulku äippärin alkaessa?

7 kommenttia:

  1. Joo ja ei. Tuntuu et aika loppuu kesken mut silti se vauva vaan ei tuu ulos.

    Vauvan kanssa aika menee sit tosi nopsaa vaikka päivät (jolloin mies on töissä) tuntuu kestävän ikuisuuden

    http://pikkuvauhkonen.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Raskauden loppuosa muutenki tuntu menevän suht hitaasti, ku odotti vaa pienen syntymistä.:) Mutta äitiysloman alettua aika meni super hitaasti.:) Mut kyl se aika nopee koittaa.

    VastaaPoista
  3. Jos vain mahdollista, niin nauti äitiyslomastasi myös ennen vauvan syntymää. Ensimmäisen raskauden aikana se aika ennen synnytystä on jotenkin tosi ainutlaatuista, kun voi aamulla nukkua niin pitkään kuin haluaa ja muutenkin päivät voi täyttää sellaisilla puuhilla kuin oma vointi ja fiilis sallivat. Jos olet uudelleen raskaana tulevina vuosina, tilanne on sitten ihan erilainen, kun kuvioissa on jo yksi lapsi.

    Vaikka sitä malttamattomana odottaakin vauvan syntymistä, niin ei se hassumpaa ole olla välillä ihan itsekseenkin.

    VastaaPoista
  4. Odotan juurikin tuota, että saan vaan nukkua ja lepäillä jos sille tuntuu (aika usein tuntuu). Tiedän kuitenkin kyllästyväni siihenkin jossain vaiheessa, mutta keksin onneksi varmaan jotain pikkuhommaa mitä en olisi vielä ehtinyt tekemään - ihan vaan vaikka ajankuluksi. Eilisten suunnitelmien pohjalta aion myös hyökätä visiitille siskon luo, jonka kaveri on kormetologi; siis suuntaan hemmotuksiin ja keskityn vielä hetken vain itseeni :)

    VastaaPoista
  5. Aika kyllä menee aika nopeasti äitiysloman aikana, kun mies on töissä. Olis ehkä paljon tehtävää, mutta silti sitä ei saa oikein mitään suoritettua loppuun. Mulla ainakin aika kuluu enimmäkseen vaan oleskellessa, enkä saa mitään tärkeätä tehtyä :)

    VastaaPoista
  6. Hih, mikäs se semmonen koRmetologi oikein on? Minusta äitiyslomalla oli tappavan tylsää, mutta jumitettiinkin sillon siellä kerrostalossa. Okt-olosuhteissa saattais olla vähän eri kun ei ole NIIIN sen kerrostaloboksin vanki, you know what I mean... Mutta tuu käymään tosissaankin, ja jos ajoissa suunnitellaan niin voijjaan kormetologilta kysellä työvuorot. Sillä on listat varmaan kuukauden eteenpäin suunnilleen.

    VastaaPoista
  7. Se on tuo tuo tuo.. Gormitin ja kosmetologin välimuoto? :D

    VastaaPoista