torstai 31. maaliskuuta 2011

Sairaalakassin ihmettelyä.

Netistä löytyy ilmeisen monta tapaa varautua sairaalareissuun. En nyt sitten oikein tiedä onko parempi varautua tilanteeseen kuin tilanteeseen vai mennä vähällä; tosin onhan siinä kauppoja KYS:n lähellä, joista mies voi sitten tuoda puuttuvia. Näillä pärjännee?


- Kamera latureineen
- Neuvolakortti
- Kännykän laturi
- Kauratyyny (vai onkohan KYS:llä?)
- Imetysliivit, liivinsuojuksia, rintakumit
- Hygieniavermeet
- Parit pikkarit ja sukat (mukavuussyistä)

Ajattelin poistua sairaalasta samoissa vaatteissa missä sinne menenkin; tuskimpa housut kuitenkaan ihan tuulen mukaan lähtee ja autollahan sitä kuitenkin kuljetaan. Jos saadaan perhehuone, niin miehelle lienee hyvä ottaa mukaan vaikka vaihtopaita, -alkkarit ja -sukat, hammasharja ja dödö.

Kai nyt tuolla setillä pitäisi yhdestä sairaalareissusta selvitä?

1 kommentti:

  1. mulla oli kauratyyny mukana automatkan, kun se tuntui auttavan, mutta kysillä antoivat mulle muistaakseni jotain vastaavia muovisia lärpyköitä. Rintakumejakin antavat sieltä, jos tarvii osastolla.

    Perhehuoneessa on puolensa, mutta niissä ei sitten saa levätä synnytyksen jälkeen. Ainakin Kysillä on käytäntö, että perhehuoneessa vanhemmat hoitavat itse kirppunsa eikä sitä voi viedä sinne "vauvalaan". Itse ainakin koin tärkeäksi nukkua synnytyksen jälkeisen yön, mutta mulla olikin vähän turhan rankka synnytys. Eikä siinä huoneessa tietysti mitään hiljaista ollut kun naapurin nappula huusi koko ajan.

    Ainiin ja sisäkengät miehelle ja vaikka itsellekin, jos sairaalan läpsyttimet ei innosta.

    VastaaPoista