perjantai 29. huhtikuuta 2011

Pupu tuli tiensä päähän.

THE DAY on täällä. Raskauslaskurin pikku-pupu on kulkenut tiensä loppuun ja laskuri kertoo, että tänään on raskausviikko 40+0. Luultavasti tästä syystä viime yö tuntui jotenkin normaalia pidemmälle. Nukuin kyllä mainiosti, mutta luulen alitajuisesti odottaneeni jotain tapahtuvan. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut; ei supistuksia, ei lapsivesiä, ei limatulppaa. Enhän toki voi tietää mitä päivä tuo vielä tullessaan, mutta nyt ensisijaisesti ajattelin varautua ruokakauppareissuun, postiasioiden hoitoon ja ehkä puutarhareissuunkin. Huomenna kuumennamme vappuaaton kunniaksi grilliä holittomasti (tai ehkä miehelle voin yhden suoda) ja pohdimme myös, että olisiko hyvä päivä käydä pyörähtämässä Kodin Terrassa vähän massiivisemmilla puutarhaostoksilla.

Elämä siis jatkuu normaalisti vaikka laskettu aika lirvahtaisikin sivu suun - olenhan varautunut siihen, että takaraja on 15.5. Tuo päivä olisikin hyvä synnytyspäivä. Kyseessä on kaatuneitten muistopäivä, joka sopisi kaltaiselleni kömpelölle ranteensa venäyttejälle kuin nenä päähän ja lisäksi kihlasormuksiimme on kaiverrettu kyseinen päivämäärä vuonna 2008. Jos esikoislapsi syntyisi kihlauksen vuosipäivänä, niin haluaisin ehdottomasti saman päivämäärän myös joskus tulevaan vihkisormukseeni.

2 kommenttia:

  1. En millään usko lapsen syntyvän 15.5. vaikka suunnitelma kuulostaa kyllä hyvälle :D Kyllä se pieni immeinen tässä maailmassa on kovinkin pian :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti sintti keksii pullahtaa maailmaan ennen tuota 15.5. - voi muuten olla aika pinkeä ja väsynyt mamma tässä talossa, jos vielä reilu 2 viikkoa pitäisi odotella.

    Toivottavasti sinun arvelu osuu oikeaan; omat malttamattomuudesta johtuvat etiäiset kun ovat järestään menneet reisille.

    VastaaPoista