keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Neuvola 36+4

Eilisessä neuvolassa todettiin kaiken olevan edelleenkin kunnossa. Nivuskivuista sanoi vain, että ne loppuvat kyllä synnytykseen ja jos hoksaan, että mikä niitä pahentaa, niin en ärsytä mahdollisesti jopa tulehtuneita kudoksia tieten tahtoen. Muuten turistiin taas mukavia - minä enemmänkin sekavia liian kahvin vuoksi - ja tehtiin ihan vaan rutiinitarkastukset. Oikeastaan en edes muista, että mitä turistiin, kun ei siellä mitään tärkeitä juttuja ollut pohdinnoissa. Tulokset näyttivät seuraavalle:

Hemppari 124
Verenpaineet 125/71
Painonmuutos -175g
Kohdunpohja 33
Raivotarjonta
Sykkeet n. 150
Liikkeet hyvät
Pissa puhdas

Tunnustelun perusteella ei osannut täti ihan varmaksi sanoa, että onko pää jo kiinnittynyt. Enemmän kallistui sille kantille, että vielä vähän heiluisi. Eli kaiketi ei tarvitse synnyttää ihan heti.
Täti katsasteli myös rannettani jonka loukkasin viime viikolla ja arveli, että siinä on sisäinen verenpurkauma, joka ei ole aiheuttanut mustelmaa. Ranne tuntuu vieläkin vähän jäykälle ja käytön jälkeen jomottavalle; onneksi kuitenkin jokainen päivä on helpompi.

Tänään ei onneksi koske nivusiin paljoakaan ja viime yön nukuinkin todella hyvin. Aamulla hiukkasen ehdin jo huolestua, kun Mooses oli kovin pitkään liikkumatta aamulla, mutta taisi olla vain yhtä uninen kuin äitinsä; nyt liikkeet tuntuvat jo normaaliin tyyliin.

Nyt tuntuu, että loppuviikko kuluu varmaan vauhdilla. Eilen olin koko päivän kylällä, tänään saan päiväkahviseuraa ja pullotan eilen tehdyn siman. Huomenna voisin taas jatkaa kesken olevaa kaapinsiivousprojektia ja sitten onkin taas perjantai ja viikonloppu. Onneksi välillä on myös nopeasti meneviä päiviä ja viikkoja, empähän tule ihan höperöksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti