maanantai 11. huhtikuuta 2011

Henkistä pahoinvointia.

Viikonlopun yli jatkuneet oudot fyysiset olot jatkuvat edelleen ja muuttuvat jotenkin vaan jatkuvammiksi. Jotain tässä nyt on tapahtumassa kaikista nivuskivuista, pahoinvoinnista, alavatsan jomotuksista ja selkäsäryistä päätellen; erikoista kyllä, myös jaloissa olevat kohdun vyöhyketerapiapisteet aristavat ihan kamalasti. Elämä on ollut monta päivää jo jotenkin hirveän tuskaisen ja hankalan oloista. Kaiken tämän ähinän ja puhinan lisäksi sain vielä tänään seurakseni hirveän ärsytyksen ja tuskastumisen; oikeastaan väsyttääkin koko ajan. En oikein tiedä miten päinä olisin, kun joka asennossa on hirveän huono olla. En myöskään tiedä mitä tekisin, kun jostain syystä tänään kaikki kiukuttaa ihan überisti. Onneksi olen koko päivän kotona yksin, jotta en suututa kaikkia.

Kiitos ja anteeksi! Oli ihan pakko purnata!

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti nämä hirvittävät tuntemukset todellakin tarkoittavat alkavaa synnytystä! Toisilla synnytys voi olla jopa käynnistynytkin supistuksilla, jotka ovat oikeasti noin "olemattomia". Jotenkin mielessä pyörähti myös raskausmyrkytys, en kyllä tiedä miksi. En edes tiedä mitä oireita silloin on, mutta sehän iskee yleensä ihan loppuvaiheessa. Sormet ristissä kuitenkin toivon ensimmäistä vaihtoehtoa! Olisihan se Mooses jo tarpeeksi valmis tähän maailmaan :) Vauvahan ei ole ennenaikainen syntyessään raskausviikon 37 jälkeen, vai viikon 38? En mää enää muista O.o

    VastaaPoista
  2. Rv 37+0 on se keskosuuden raja, eli ihan voisi huoletta tulla jo, valmis lapsi olisi :)

    Todella toivon, että nämä olot ennakoi synnytystä tai jos eivät ennakoi niin loppuvat pian. Jos lapsukainen keksiikin olla uutussaan vielä 4,5 viikkoa ja koko loppuaika on tällaista, niin onpahan sitten kivaa. Tosin kaikkeenhan tottuu. Kivut eivät onneksi ole todellakaan kovia, ehkä vain juuri siksi niin ikäviä, kun olen niitten vuoksi jotenkin koko ajan 'hälytystilassa'.

    Toivottavasti ei ainakaan myrkytystä ole. Siihen pitäisi kyllä kai kuulua turvotuksen, päänsäryn ja valoilmiöiden. Onneksi on se neuvola on kuitenkin jo ylihuomenna, niin siellä selviää jos on jotain vialla :)

    VastaaPoista
  3. Mun blogissa on sulle tunnustus :)

    VastaaPoista