perjantai 29. lokakuuta 2010

Mahankasvatusta ja biletilanteita.

Nyt alkaa tuntumaan sille, että vatsakumpu on jo vähän kasvanut tai ainakin pullahtaa esiin millä hetkellä hyvänsä. Vatsamakkaroiden alla navasta alaspäin tuntuu jotain outoa ja kovempaa. Siellä se tinttura taitaa kasvaa. Maha on muutenkin muuttunut niin oudon malliseksi. Voi kyllä johtua siitäkin, että lihasmassa on alkanut pehmetä ja muuttua läskiksi töiden lopettamisen jälkeen.

Olen tullut vähän höpsöksi liikkeiden suhteen. Aina kun olen pitkällään ja aloillani koitan oikein keskittyä, jos tuntuisi jotain uutta ja ihmeellistä. Vielä ei ole tullut tuloksia ja sitten kun tätä jatkaa tarpeeksi pitkään, niin tuleekin vainoharhaiseksi ja tuntee liikkeet vain omassa päässään.

Kuvotus helpottaa aina vain enemmän ja enemmän. Väsymys painaa päälle lähes päivittäin, mutta yleensä en anna sille valtaa. Porskutan vaan. Eilen nukuin päikkärit, oli kyllä aika luksusta.

Mistä johtuu, että toisinaan ylävatsaan kertyy paineentuntua ja koko vatsanalue muuttuu ihan kovaksi ja pinkeileväksi. Ilmasta, ummetuksesta, lihaksista? Kuulostaako tutulle?

Tänään on taas näytön paikka. Lähdemme perinteiselle mökkiviikonlopulla porukalla ja minä siis taas katson vierestä, kun muut vetävät kännit. Voin olla ihan normaalisti baarissa selvinpäin tai jos ihmiset ottavat kotosalla sen muutaman, mutta eri tilanteita on tämmöiset yleiset, odotetut ryyppysessiot. Risteilylläkin kiristelin aluksi hampaita, mutta kun sain holittomasta siideristä psykologisen korvikkeen, niin helpotti. Pitänee mökillekkin muutama törppö siideriä varata mukaan. Tupakkaa tekee mieli aika ajoin, varsinkin tällaisissa tilanteissa missä normaalisti polttaisi tai jos ottaa vähän aivoon, mutta vielä olen pysynyt täysin savuttoma. Ja tiedän, että ensimmäisen tupakan maku olisi niin järjettömän kuvottava, että taidampa suosiolla jättää väliin.

2 kommenttia:

  1. voisiko mahan kovettuminen olla supistus? Jos se kovettuu vain hetkeksi siis. Yleensä se kai tuntuu vain kohdun kohdalla, mutta jokainen tuntee varmasti eri tavalla nämä harjoitussupistukset. En kyllä muista milloin ne alkavat.

    VastaaPoista
  2. Kuulostas kyllä tosi aikaselle jos jo nyt alkasivat. Maha menee ylhäältä asti kovaks ja tuntuu sellaselle,ku siellois painetta tai tosi paljon tavaraa. Aika outoa.

    VastaaPoista