torstai 14. lokakuuta 2010

Minulle sopivaa.

Tämä työttömänä (siis vielä sairaslomalla) oleminen tuli kyllä juuri sopivaan paikkaan. Olen lauhkea kuin lammas ja stressi on nolla. Kun vaan vielä muistaisin töitä etsiessäni, että en stressaisi siitä. Pidin jo eilen lomapäivän työnhausta, etten tule ihan mökkihöperöksi. Kävin kuopiossa shoppailemassa hyvän ystäväni kanssa ja sorruin ihan himppusen ostamaan vaatteita, vaikka niin ei kyllä pitänyt käydä.

Ostin pari kivaa toppia, jotka käyvät hyvin illanistujaisiin ja jos tulee vielä eksyttyä baareihin. Toiseen mahtuu vielä vatsaakin himppusen. Löysin tosi mehevästä alennuksestä huputtoman hupparin, jossa on pieni reikä hihassa. Otin ihan tarkoitukselle numeroa liian ison, niin ei jää ainakaan heti kittanaksi. Löysin myös vallan hurmaavan violetin hyvin ilmavan villatakin, jonka helmat ovat sivuilta polveen ja selästä kankuille. Hankala selittää. Sitten paras löytöni, sortumiseni, käytännön ostos (en tiedä mitä tämä on eniten); ostin kahdet äitiyshousut, koska olivat niin hyviä jalassa ja paremman näköisiä, kuin yhdetkään tällä hetkellä kaapista löytyvät normaalihousut. Ostin ne jo muotoutumaan ja ihan arkikäyttöönkin, koska joudun jo availemaan vatsakivun vuoksi nappeja ja vetoketjuja jos istun pitkiä aikoja normifarkuissa.

Pitkiä istumisia voi ollakkin edessä, sillä laitoin juuri menemään hakemuksen sosiaali- ja terveysalan valmentavalle kurssille. Kestäisi juuri sopivasti maaliskuun puoleen väliin. Äippärin jälkeen voisi sitten miettiä, että mitä tässä elämässään oikein tekisi.

Maanantai jännittää ja ihastuttaa ja odotuttaa. Ei siihen onneksi enää pitkä aika ole. Koko KYS on vaan niin vieras laitos, äitiyspolista puhumattakaan, että hui.

Raskauden kanssa on muuten mennyt nyt tosi hyvin. Ei ole kummia kipuja, ei pahoinvointia juurikaan ja väsymyskin alkaa pikkuhiljaa hellittämään. Tällä viikolla on koskenut vähän turhan usein päähän, mutta johtunee lienee todella räkäisestä ja yskäisestä olosta. Muuten nautin täysin rinnoin(jotka muuten vaativat taas kohta ostamaan isommat liivit).

2 kommenttia:

  1. ah, äitiysfarkut! Niihin jää koukkuun, ne on niin mukavat ja kivan näköisiäkin!

    VastaaPoista
  2. No nii'i! Nää on niin hyvät jalassa. Onneks maha on jo valmiiks niin valtava, että nää pysyy päällä :D Paremman näköset ja tuntuset, ku mitkään normihousut pitkään aikaan. Selkäki pysyy kivasti lämpimänä. Love these. <3

    VastaaPoista