tiistai 14. joulukuuta 2010

Rakennejännitys.

Jestas sentään! Kova oli koitos nukkua viimekkin yönä, mutta eipä juuri tuottanut tulosta. 7 tuntia on itsessään kyllä paljon, mutta unen laatu ei ollut mitenkään erityisen kehuttavaa, joten sama oli nousta jo neljältä. Koko yö meni ultraunia nähdessä ja heräillessä kelloa katsomaan. En osaa enää muutenkaan nukkua kovin pitkään ja näemmä jännitystilanteissa en sitäkään vertaa.

En ole edes tiedostanut jännittäväni noin paljon, mutta se jännityksen määrä näemmä yöllä paljastuu. Unet eivät onneksi olleet juurikaan ahdistavia. Oikeastaan en edes muista muuta kuin unen, jossa ultrakuvat annettiin mukaan näytöllä ja varastosta sai hakea vielä hyllyn, johon näyttö mahtui. Oli muuten hankala kasata se hylly, ei kotona ymmärretty mitenkään, että kuinka se toimii. Loppuaika sitten koitettiin varmaan saada näkymään vauvaa, joka ei halunnut näyttäytyä tai selvittää sukupuolta, joka ei halunnut selvitä.

Tänään siis luvassa retki Kuopioon rakenneultran kautta tontturetkille. Toivottavasti eivät anna KYS:ltä näyttöjä tai hyllyjä mukaan, ei mahdu muuten tontutukset autoon ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti