sunnuntai 16. tammikuuta 2011

AHAA!!

Kirjoitin viimeksi niistä oudoista kivuista ja olen sen jälkeen tutkiskellut asiaa ja tullut siihen tulokseen, että niitten on pakko olla niitä kuuluisia liitoskipuja. Tunne on siis lähinnä se, että häpyluu pamahtaa halki tai että sitä olisi hakattu jollain. Olenko yhtään oikeilla jäljillä?

Mooses on jo ihan mahdoton myllääjä. Saattaa herättää yöllä tai ainakin vaikeuttaa uudestaan nukahtamista jos olen herännyt yöllä omia aikojani. Isosiskoltani minulle siirtynyt "odottajan" kiikkutuoli on ihan kätevä peli iltaisin. Jos vaan telsussa tulee yhtään jänskättävämpi kohta ja kiikkuminen taukoaa, niin samantien tulee potku kylkeen. Opimpahan keskittymään kahteen asiaan yhtäaikaa.

Olemme tosi hyvässä vaiheessa vauvan tavaroiden suhteen. Kaikki isommat on tiedossa, joskin ei vielä meillä; tosin eipähän tässä mikään kiirus vielä olekkaan, ellei Mooses päätä syntyä etuajassa. Laskujeni mukaan meiltä puuttuu enää kaikki pikkuhilppeet kuten pullot, tutit ja hoitopöydän tarvikkeet. Asia erikseen onkin sitten se isompien tavaroiden keräily, kun ne on sopivasti ripoteltu pitkin lähipitäjiä ja osa vielä postillakin tulossa.

Nyt pitäisi kovalle pakkaspäivälle keksiä jotain pikkuhommaa. Ulkoilu ei oikein houkuta päälle 30 asteen pakkasessa. Ehkäpä siis siirryn ompelukoneen ääreen tai viettämään ihan vaan leppoisaa sunnuntaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti