torstai 13. tammikuuta 2011

Äiti on nyt vähän väsynyt.

Nyt on mennyt pari päivää, kuin jossain maksimaalisen ärsytyksen, väsymyksen ja saamattomuuden kurimuksessa. Ei jaksa, huvita tai kiinnosta. Juuri mikään. Viikonlopun aikaan rempattiin pikkuihmisen huone loppuun, kasattiin vaatekaappi, haettiin äitiyspakkaus kylältä ja sen jälkeen olinkin kaksi iltaa valtavan vauvanvaatekasan keskellä. Sen jälkeen kun sain vaatteet kaappiin, en olekkaan saanut aikaiseksi mitään.En itseen, vauvaan, kotiin tai työhön liittyvää. Puhti on ihan lopussa. Saa nähdä, jos viikonloppu toisi taas virtaa tullessaan. Ja onhan välillä lupa löysäilläkkin, mutta on vaan niin valtaisan turhauttavaa, kun tuntuu, että tehtävää hommaa olisi, mutta ei vaan jaksa. Voisi vaan lölliä. Todellisuudessa (mieheni mielestä) tekemättömiä hommia ei juurikaan edes ole, kuulema vain varsin kasaan kaikkea. En ole osannut olla jouten pitkään aikaan. Sen vuoksi varmaan turhaudun jos löpsähdän hetkeksikään. Typerää.

2 kommenttia:

  1. Onko sinulla milloin laskettu aika? :) Täälläpäin odottelen itse myös esikoistani, joten on mukava myös lukea muiden samassa tilanteessa olevien kokemuksia. Itselläkin välillä ollut todella väsynyt olo,vaikka ei olisi juuri mitään tehnyt. Mutta muistathan sinäkin siellä päin lepäillä!

    Mukavaa odotusta!

    VastaaPoista
  2. LA on 29.4. mutta en osaa odottaa lasta tulevaksi ennen toukokuun puoltaväliä (pukkaa olemaan yliaikaisuutta suvussa); eihän sitä tietysti koskaan tiedä. Kutakuinkin kaikki on vauvaa varten kuitenkin valmiina vaikka keksisikin syntyä etuajassa.

    Välillä väsymys on kyllä ihan hervotonta. Välillä taas kaiken touhuamisen ja siihen riittävän energian määrä. Elimistöni toimii tällä hetkellä n. viikon sykleissä: viikko touhutaan hulluna, viikko on ihan tautisen väsynyttä aikaa ja viikon päivät menee suht "normaaleissa" merkeissä, sitten taas aloitetaan touhuaminen.

    Väsyneet viikot ovatkin kyllä sitten tosi väsyneitä. Silloin olen vain äreä ja epäsosiaalinen ja haluan köllötellä kotona.

    Liitympäs tuon sinun blogin lukijaksi; jostain kumman syystä näin raskaana ollessa tulee haalittua odotusblogeja lukulistalle ;)

    Hyvää odotusta sullekkin! Ja lepäilyä kans! :)

    VastaaPoista